O Nas

O Nas

Creative Collection

ROMAN FONDA

Že takoj ko sem prilezel iz peskovnika sem uničil mamin fotoaparat.Takrat me je pritegnila čarobna škatlica s pomočjo katere so odrasli ustvarjali fotografije.

Ob študiju glasbe sem se začel resneje ukvarjati z ustvarjanjem vizualnih podob s pomočjo fotoaparata in analognega postopka, katerega danes mnogi »digitalarji« ne poznajo.

V nekaj desetletjih ustvarjanja na področju umetniške, poslovne, modne ter produktne fotografije sem dosegel

skoraj vse, kar sem si v rani mladosti želel in zadal.

Kljub temu je zame fotografija in video produkcija še vedno umetnost s pomočjo katere neizmerno uživam in jo raziskujem, kajti zame se to področje lahko primerja z glasbo, ki me tudi profesionalno spremlja skozi celo življenje.

GOGA FONDA

Že z mojim zunanjim izgledom in obnašanjem dajem ljudjem vtis, da se ukvarjam z ustvarjanjem na fotografsko umetniškem področju. Ker sem po naravi zelo zvedava, pestra in odločna ženska se neprestano seznanjam z novimi metodami tudi pri postprodukciji posnetkov, ki pretežno nastajajo v studiu, pa tudi v outdoor ambientih.

Pred leti sem bila zadovoljna in uspešna pred kamero – kot fotomodel - medtem ko sedaj že vrsto let neizmerno uživam za fotografsko in video kamero.

Zelo rada delam z ljudmi, ki predstavljajo najsodobnejše modne trende, izredno veliko izkušenj imam pa tudi na področju družinske, nosečniške ter art – boudoir fotografije.

Večino fotografskih in videoprodukcijskih projektov najraje ustvarjava timsko ker se zaradi najnih podobnih pogledov na umetniško izražanje izredno ujemava.

V našem sodobno opremljenem studiu znamo delati tudi čudeže 😉

Photography is an art

It’s about finding extra-ordinary

In an ordinary place